تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان 18، پلاک 16

021-88565085

عایق الاستومری فویلدار و لوله ای

عایق الاستومری

عایق الاستومری چیست و چه کاربردهایی دارد؟

عایق به محصولی گفته می‌شود که از انتقال انرژی، صوت و رطوبت جلوگیری می‌کند. این محصولات با توجه به نوع کاربرد در انواع مختلف موجود هستند. عایق الاستومری یا الاستومریک عنوان یکی از کارآمدترین عایق‌های حرارتی و برودتی شناخته می‌شوند. این عایق‌ها به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد در میان عایق‌های حرارتی، برودتی و صوتی بسیار پرکاربرد هستند. این نوع عایق‌ها به دلیل استحکام و انعطاف‌ پذیری بالا، در زمینه‌های مختلف به کار می‌روند. این عایق‌ها از یک ساختار سلول بسته و پلیمرهایی همچون پلی اتیلن و پلی پروپیلن تشکیل شده‌اند. این ساختار باعث افزایش مقاومت عایق در برابر آلودگی، رطوبت، بخار آب و حرارت می‌شود. این نوع عایق با نام‌های دیگر همچون عایق الاستومری سلول بسته، عایق تک‌ سلولی و عایق ضد تعریق شناخته می‌شود.

مراحل تولید عایق الاستومری

مرحله اول شامل ترکیب و مخلوط مواد اولیه است. در این مرحله سه ماده اصلی PVC، مونومر اتیلن پروپیلن دین (EPDM) و ماده فوم دار شیمیایی به کار می‌رود. معمولاً برای ترکیب و مخلوط کردن مواد در مقیاس بزرگ از میکسرهایی با ظرفیت 500 پوند یا بیشتر استفاده می‌شود. در مرحله بعدی مواد اولیه با بهره مندی از تجهیزات خاص فشرده می‌شوند. در این فرآیند مواد فشرده شده به شکل یک لوله گرد یا یک ورق تخت تبدیل می‌شوند. سپس به اندازه مورد نیاز برش خورده و برای حمل، بسته بندی می‌شوند.

تولید عایق الاستومریک

مزایای عایق الاستومریک

عایق بندی یکی از راه‌های مهم برای صرفه جویی در انرژی است. برای این منظور مواد و مصالح مختلفی مانند پشم شیشه، پشم سنگ، الاستومر و ژئوتکستایل به کار می‌روند. پشم سنگ یکی از قدیمی‌ترین عایق‌های حرارتی و برودتی است. ساختار آنها متشکل از پشم سنگ و سیمان سفید است. ضخامت این عایق بسته به نوع کاربرد و شرایط محیطی متفاوت است. معمولاً برای عایق کاری حرارتی و صوتی، ضخامت آن بین ۵۰ تا ۷۰ میلی‌متر است. اما برای ضخامت‌های بیشتر، در ساختار آنها از تورهای فلزی استفاده می‌شود.

این عایق‌های قدیمی در مقایسه با عایق‌های مدرن، کارایی کمتری دارند و ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی شوند. امروزه استفاده از ژئوتکستایل، الاستومریک، پلی استایرن و ژئوممبران رواج یافته است. عایق‌های الاستومری به دلیل استفاده از مواد غیر سمی برای انسان و محیط زیست بی ‌خطر هستند. در نتیجه گزینه‌ی مناسبی برای جایگزینی عایق‌های سنتی هستند. در ادامه به مزایای عایق‌های الاستومریک اشاره می‌کنیم:

  • مقاومت در برابر بخار آب

بخار آب می تواند باعث کاهش کارایی عایق و خوردگی لوله‌ها شود. بنابراین عایق‌هایی که مقاومت بالایی در برابر نفوذ بخار آب دارند، بهترین گزینه برای عایق کاری هستند. عایق تک سلولی از مقاومت بالایی در دمای بیشتر از ۹۰ درجه سانتی‌گراد برخوردار است.

مزیت های عایق الاستومری چیست؟

  • قیمت مناسب

این نوع عایق‌ها قیمت بالاتری نسبت به پشم شیشه و پشم سنگ دارند. اما به دلیل ویژگی‌های خاص مانند مقاومت بالا و انعطاف ‌پذیری، مقرون به صرفه‌تر هستند.

  • کاربردهای متنوع

این محصولات به دلیل ویژگی‌هایی همچون انعطاف ‌پذیری و وزن سبک، برای عایق‌ کاری سیستم‌های مختلف به کار می‌روند.

  • مقاومت در برابر رشد باکتری و کپک

سطح این عایق‌ها صاف و بدون درز است و امکان نفوذ و رشد میکروارگانیسم‌ها وجود ندارد. در واقع آنها دارای خواص ضد رطوبتی هستند. در نتیجه می‌توانند از ایجاد شرایط مساعد برای رشد قارچ و باکتری جلوگیری کنند.

وظایف عایق الاستومری

با توجه به مزایای فوق، استفاده از این عایق‌ها در میان صنایع روز به روز در حال افزایش است. این نوع عایق‌ها در صنایع مختلف برای اهداف و وظایف مختلف استفاده می‌شوند. این محصولات نقش مهمی در جلوگیری از انتقال سرما و گرما دارند. این عایق‌ها قادرند از انتقال حرارت بین دو محیط با دماهای متفاوت جلوگیری کنند. علاوه بر این آنها در فضاهایی که باید از نفوذ محلول آب و نمک جلوگیری شود نیز استفاده می‌شوند.

عایق الاستومری برودتی و حرارتی

در صنایع و تاسیسات مکانیکی، استفاده از عایق‌های مقاوم برای لوله‌ها و سایر تجهیزات بسیار حائز اهمیت است. تغییرات دما در تجهیزات مانند لوله‌ها و چیلرها بسیار بالا است. بنابراین عایق‌ها نقش مهمی در جلوگیری از اتلاف انرژی دارند. عایق‌های سلول بسته می‌توانند از انتقال حرارت و بخار آب بین دو سطح مختلف جلوگیری کنند. این عایق‌ها برای عایق کاری سیستم‌های تهویه مطبوع، سرمایشی و گرمایشی به کار می‌روند.

عایق الاستومری برودتی و حرارتی

عایق الاستومریک صوتی

عایق صوتی برای جلوگیری از انتقال صدا به محیط‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولاً این عایق‌ها در سقف، کف و دیوارها نصب می شوند. آنها به عنوان یک لایه محافظ برای جلوگیری از انتقال صداها از یک فضا به فضای دیگر عمل می‌کنند. این محصولات به دو شکل ورق ساده و موج دار عرضه می‌شوند. عایق‌های صوتی ساده برای عایق کاری سطوح صاف و یکنواخت مانند دیوارها، سقف ها و کف ها مناسب هستند. مدل موج دار برای سطوح ناهموار مانند لوله‌ کاروگیت کاربرد دارد. برای نصب این محصولات به سطوح مورد نظر باید از چسب‌های مخصوص استفاده شود.

عایق الاستومری صوتی

کاربرد عایق الاستومریک

عایق تک سلولی یک نوع عایق جدید است که برای اهداف عایق کاری طراحی شده است. این عایق‌ها دارای مقاومت بالا در برابر دماهای متفاوت هستند. مقاومت حرارتی و برودتی آنها بیت ۲۰۰- تا ۱۰۵+ درجه سانتی‌گراد است. این عایق برای کاربردهای صنعتی و عمرانی مناسب است. به عنوان مثال آنها برای عایق کاری کانال‌های کولر آبی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کاربرد عایق الاستومری در صنعت خودروسازی

کاهش نویز و گرمای داخل خودرو یکی از مسائل مهم در صنعت خودروسازی است. برای کاهش نویز و گرما از روش‌های مختلفی مانند عایق‌های سلول بسته استفاده می‌شود. این محصول دارای تراکم و ساختار خاصی است که امواج صوتی و گرما را جذب می‌کند. این عایق‌ها در قسمت‌های مختلف ماشین نصب می‌شوند. به عنوان مثال برخی از آنها برای درب و پنچره ماشین طراحی شده‌اند. این نوع عایق برای جلوگیری از نفوذ آب، هوا و صدا به داخل خودرو استفاده می‌شود.

کاربرد عایق الاستومری در صنعت خودروسازی

کاربرد عایق سلول بسته در سیستم‌های تهویه

سیستم‌های تهویه مطبوع HVA تجهیزاتی هستند که برای کنترل دما، رطوبت و جریان هوا در فضاهای مختلف استفاده می شوند. این تجهیزات برای حفظ عملکرد و راندمان خود به عایق الاستومری نیاز دارند. این عایق می‌تواند از انتقال حرارت و انرژی بین سیستم و محیط جلوگیری کند. علاوه بر اتلاف انرژی از خوردگی، یخ زدگی، ایجاد صدا و آسیب به تجهیزات جلوگیری می‌کند.

استفاده از عایق الاستومری در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی

سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، دستگاه‌هایی هستند که با تنظیم دما، رطوبت و کیفیت هوای داخل محیط را فراهم می‌کنند. این سیستم‌ها بر اساس نوع کاربرد، تجهیزات و روش توزیع هوا در انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شوند. بهره مندی از عایق الاستومریک تأثیر چشمگیری بر راندمان این سیستم‌ها دارد. این محصولات می‌توانند از اتلاف حرارت و نفوذ صدا جلوگیری کنند. در نتیجه باعث بهبود کارایی و کاهش هزینه‌های انرژی می‌شود.

استفاده از عایق الاستومری در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی

انواع عایق الاستومریک

جلوگیری از اتلاف انرژی مزایای بسیاری را به همراه دارد. صرفه‌ جویی در انرژی به معنای کاهش هزینه‌های انرژی برای کارخانه‌ها است. همچنین پیشگیری از اتلاف انرژی تاثیرات مثبت بر محیط زیست دارد. با مصرف کم انرژی آلودگی هوا، انتشار گازهای گلخانه‌ای کاهش می‌یابد و منابع طبیعی حفظ می‌شوند. بهترین راهکار برای صرفه جویی در مصرف انرژی، عایق الاستومری است. این نوع عایق‌ها دارای ضریب انتقال حرارتی پایینی هستند که  بهره وری انرژی را افزایش می‌دهند. همچنین می‌توان آن را به سادگی بر روی سطوح مختلف نصب کرد. این محصولات در دو نوع هستند که عبارتند از:

عایق الاستومری رولی یا ورقه‌ای

عایق الاستومری رولی به عنوان یک ابزار خاص در زمینه تاسیسات، بسیار محبوب است. این نوع عایق با ویژگی‌های خاص خود می‌تواند تجهیزات صنعتی را در مقابل حرارت و تغییرات دمایی محافظت کند. این محصول از پوسته‌ای محکم برخوردار است. در نتیجه در برابر پاره شدن و شرایط محیطی سخت مقاومت بالایی دارد. این عایق‌ها بسته به نوع کاربرد در انواع مختلفی موجود هستند.

عایق الاستومری رولی

عایق الاستومری لوله‌ای

لوله‌های فلزی بر خلاف لوله پلی اتیلن و لوله زهکشی بیشتر مستعد خوردگی هستند. عایق کاری لوله‌ها بر عملکرد و کارایی آنها بسیار تاثیر گذار است. عایق الاستومری لوله‌ای یک روش مؤثر برای محافظت از لوله‌ها در برابر خوردگی، زنگ زدگی و پوسیدگی است. این عایق‌ها بر روی سطح خارجی لوله‌ها قرار می‌گیرند و مقاومت و دوام آنها را بهبود می‌بخشند. عایق لوله‌ای بسته به نوع کاربرد در ضخامت‌های ۹، ۱۳، ۱۹ و ۲۵ میلی‌متر موجود هستند.

عایق الاستومری لوله‌ای

انواع فوم الاستومری رولی

عایق رولی محصولی مناسب برای تاسیسات بزرگ است. عدم محدودیت در سایز آن موجب می‌شود تا به راحتی کانال‌های هوا، دیوار و سقف ساختمان‌ها را عایق کاری کنید. این نوع عایق قابلیت ایجاد یک لایه محافظ بر روی سطوح بزرگ را داراست. با این حال در برابر رطوبت، حرارت و فشار مقاومت بالایی دارد. با بهره مندی از این عایق می‌توان به بهبودی عمر مفید تاسیسات و کاهش هزینه‌های تعمیرات کمک کرد. این نوع محصول خود نیز در انواع مختلفی موجود است که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

عایق الاستومری رولی ساده

عایق الاستومری رولی ساده یک راه بسیار عالی برای عایق‌کاری سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی در فضاهای بسته است. این نوع عایق دارای مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت، مواد شیمیایی و رشد قارچ و باکتری است. نصب و نگهداری آن نیز بسیار آسان است. این فوم‌ها با ضخامت‌های مختلف تولید می‌شوند و برای نصب آنها نیاز به چسب و درزگیر خاص دارید.

ورق رولی الاستومری با روکش آلومینیوم

این عایق حرارتی و صوتی برای استفاده در محیط‌های بیرون مناسب است. ورق رولی با روکش آلومینیوم از نفوذ رطوبت، اشعه UV، ضربه‌ها و مواد شیمیایی جلوگیری می‌کند. این عایق با آلومینیوم‌های ساده یا مسلح شده با نخ فایبرگلاس تولید می‌شود. این محصول در عرض‌ها و ضخامت‌های مختلف طراحی می‌شود. در نتیجه قابلیت انطباق بالایی با تجهیزات و کاربردهای مختلف دارد.

عایق رولی موج دار یا شانه تخم مرغی

عایق صوتی شانه تخم مرغی یکی از بهترین و پرطرفدارترین عایق‌های صوتی است. این عایق برای جذب و کاهش صدا در محیط‌های مختلف استفاده می‌شود. ورق شانه تخم مرغی در ساختمان‌ها یا فضاهای پر ازدحام به کار می‌رود. این محصولات علاوه بر قابلیت جذب صدا، در برابر رطوبت و مواد شیمیایی نیز مقاومت خوبی دارند. این ورق به دو نوع ساده و پشت چسب ‌دار عرضه می‌شود.

عایق رولی پشت چسب دار

این نوع ورق با ساختار ساده و الیاف دار به صورت ورقه‌های بزرگ تولید می‌شود. با وجود نخ در چسب پشت، این عایق‌ها قابلیت ایجاد اتصال محکم‌تری با سطح زیرین را دارند. عایق صوتی چسبی بر روی سطوح صاف قرار می‌گیرد و باعث کاهش انتشار صداها می‌شود. نصب این گونه عایق‌ها نسبت به سایر مدل‌ها بسیار آسان و سریع‌تر است.

انواع عایق لوله‌ای الاستومری

این نوع ورق‌ها می‌توانند به جلوگیری از چگالش و یخ زدگی محتویات لوله کمک کنند. همچنین این عایق‌ها به منظور جلوگیری از افت انرژی حرارتی در لوله‌های آب گرم به کار می‌رود. همچنین با استفاده از این ورق‌ها، می‌توان از زنگ زدگی و اکسیداسیون بدنه بیرونی لوله‌ها جلوگیری کرد. این محصولات به دلیل ساختار یکپارچه، مقاومت بالایی در برابر پوسیدگی و ترک دارند. این محصولات در انواع مختلف عرضه می‌شوند که عبارتند از:

ورق الاستومری لوله‌ای ساده و موج دار

عایق‌های لوله‌ای ساده و موج دار یک راه حل مناسب برای عایق ‌کاری لوله‌ فولادی و اتصالات فلزی هستند. این نوع ورق‌ها ساختاری مقاوم، سبک و انعطاف‌ پذیر دارند. این محصولات فاقد مواد شیمیایی همچون HCFC، HFC، CFC هستند. به همین دلیل، برای عایق کاری لوله‌های آب نیز بسیار مناسب هستند. تفاوت این ورق با عایق‌های قدیمی همچون پشم شیشه در ساختار، مقاومت، کارایی، قیمت و کاربرد آنها است.

ورق الاستومری لوله‌ای ساده

عایق الاستومریک لوله‌ای با روکش آلومینیوم

هنگامی که ورق الاستومری در محیط باز و در معرض عوامل فرساینده قرار می‌گیرد، استفاده از کاور یا پوشش ضروری است. این روکش باید دارای مقاومت مناسب در برابر تابش UV، شرایط جوی و حرارت باشد. این پوشش‌ها در افزایش طول عمر و حفظ ساختار ورق الاستومری نقش مهمی ایفا می‌کنند. به همین علت در ساختار آنها از ورق‌های آلومینیومی استفاده می‌شود. معمولاً ضخامت روکش به صورت 130، 170 و 230 میکرون است.

عایق الاستومریک لوله‌ای با روکش آلومینیوم

ورق الاستومری لوله‌ای با روکش پروتکت بلک و سیلور

روکش پروتکت بلک و سیلور یک نوع روکش محافظ است که بر روی عایق لوله‌ای اعمال می‌شود. این روکش باعث می‌شود که مقاومت ورق سلول بسته در برابر رطوبت و سایش افزایش یابد. این عایق برای سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و عایق کاری لوله‌ها در لوله کشی بسیار مفید است. این نوع عایق لوله‌ای با اندازه‌های ۱.۴ اینچ تا ۴ اینچ و ضخامت‌های ۶,۹,۱۳,۱۹,۲۵ میلی‌متر موجود است.

ورق الاستومری لوله‌ای با روکش پروتکت بلک و سیلور

انواع عایق الاستومریک بر اساس نوع متریال

عایق‌های سلول بسته کاربرد فراوانی در صنعت و ساختمان دارند. این عایق‌ها بر اساس نوع تولید و مواد اولیه، ساختار و کاربرد می‌توانند به چندین دسته تقسیم می‌شوند. یکی از ویژگی‌های ساختاری این عایق‌ها، وجود روکش یا فویل است. به علت داشتن روکش مقاومت بالایی در برابر رطوبت، حرارت و تغییرات دمایی دارند. به عنوان مثال برخی از این ورق‌ها دارای روکش آلومینیوم و پروتکت بلک و سیلور هستند.

در مقابل برخی از عایق‌های الاستومری فاقد روکش هستند و ساختار ساده‌ای دارند. برای انتخاب آنها بایست به نوع کاربرد و پروژه توجه کنید. به طور مثال برای محیط‌های صنعتی، عایق الاستومری با روکش آلومینیوم نیاز است. علاوه بر نوع ساختار، این ورق‌ها از مواد اولیه مختلفی تولید می‌شود. NBR و EPDM دو نوع مواد اولیه متداول مواد اولیه برای تولید این عایق‌ها محسوب می‌شوند.

عایق الاستومری NBR

عایق استومری NBR از کوپلیمر و دو مونومر نیتریل (NBR) و بوتادین (butadiene) تشکیل شده است. این عایق دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است. به دلیل حضور نیتریل بوتادین، مقاومت بالایی در برابر آب و روغن دارد. همچنین به علت وجود بوتادین، انعطاف پذیری بالایی نیز دارد. با توجه به این ویژگی‌ها در صنایع نفت و گاز، خودروسازی و الکترونیک به کار می‌رود.

عایق الاستومری EPDM

برای تولید ورق الاستومریک EPDM از مونومر پروپیلن، اتیلن و دین استفاده می‌شود. این دو عایق از نظر محدوده دمایی و مقاومت با یک دیگر تفاوت دارند. عایق NBR برای بازه دمایی از منفی 10 تا مثبت 120 درجه سانتی‌گراد مناسب است. در حالی که مدل EPDM برای تحمل بازه دمایی از منفی 30 تا مثبت 150 درجه سانتی‌گراد طراحی شده است. بنابراین عایق EPDM مقاومت بیشتری در برابر دماهای بالا و پایین دارد.

ورق NBR دارای مقاومت بسیار خوبی در برابر روغن و گریس است. عایق EPDM در مقابل روغن دوام کمتری دارد و ممکن است در تماس با این مواد آسیب ببیند. مدل EPDM دارای مقاومت بسیار خوبی در برابر نور خورشید و ازن است. در نتیجه از طول عمر بالاتری نیز برخوردار است. عایق NBR در اثر تابش مستقیم نور خورشید ماندگاری کمتری دارد.

مقایسه عایق ژئوممبران، ژئوتکستایل و الاستومری

ژئوممبران‌ها ورق‌هایی هستند که از موادی مانند پلی اتیلن و پلی ونیل کلراید تولید می‌شوند. این عایق‌ها برای جلوگیری از نفوذ آب و سایر مایعات به خاک مورد استفاده قرار می‌گیرند. به علت مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب در ساخت استخرهای کشاورزی به کار می‌روند. ضخامت و خواص این ورق‌ها بسته به نوع کاربری و شرایط محیطی متغیر است.

تفاوت ژئوتکستایل و عایق الاستومری

ژئوتکستایل نیز جز عایق‌های پرکاربرد در صنعت به شمار می‌آید. این نوع عایق از الیاف مصنوعی مانند پلی استر، پلی پروپیلن، پلی اتیلن تولید می‌شود. این ورق برای تفکیک، تقویت، فیلتراسیون و زهکشی استفاده می‌شود. این نوع عایق نفوذ پذیر است و اجازه عبور آب را می‌دهد و در عین حال ذرات را فیلتر می‌کند. نمدهای صنعتی دارای وزن سبک، استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی هستند. این محصولات به صورت لایه‌های بافته شده یا نبافته در سد سازی، کشاورزی و جاده سازی استفاده می‌شوند. این دو عایق از خانواه ژئوسنتتیك‌ها هستند. کلمه ژئوسنتتیک از دو بخش ژئو و سنتتیک تشکیل شده است. بخش ژئو به معنای زمین است و بخش سنتتیک به معنای مصنوعی یا ساخته دست بشر است. بنابراین این محصولات از مواد پلیمری و به دست بشر تولید شده‌اند. همچنین برای اهداف مختلف مهندسی در رابطه با زمین به کار می‌روند.

ورق الاستومریک یکی از محبوبت‌ترین عایق‌ها جهت عایق کاری لوله‌های فلزی و مسی، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی است. این نوع عایق از مواد روغنی و لاستیکی فوم فشرده تهیه می‌شود و بر روی سطوح صاف نصب می‌شود. این محصول دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت، خوردگی، آتش و بخار آب دارد. همچنین می‌تواند تا 35 دسیبل صدا را کاهش دهد. معمولاً این ورق در محیط‌های کاری، منازل، تجاری و صنعتی برای کاهش و جلوگیری از انتشار صداها به کار می‌رود.

نکات نصب عایق الاستومریک

برای نصب ورق الاستومری، باید به چند نکته توجه کنید. قبل از نصب عایق، باید سطح لوله یا مخزن را از هر گونه چربی، رنگ و زنگ زدگی تمیز کنید. شما باید اندازه و شکل عایق را با محصول مورد نظر انطباق دهید. باید از ایجاد برش‌های بزرگ یا کوچک اجتناب کنید. برای اتصال آنها به سطح مورد نظر باید از چسب مخصوص استفاده کنید. هنگام نصب از اعمال فشار زیاد یا ضربه به عایق خودداری کنید. برای بازدهی بالای این عایق‌ها، هیچ گاه آنها را خیس نکنید. در کنار لوازم برقی یا کابل‌های برق قرار نگیرند.

نکات مهم خرید عایق الاستومری

عایق کاری تجهیزات در بسیاری از صنایع و محیط‌های کاری ضروری است. با انجام این فرآیند تجهیزات صنعتی در برابر عوامل خارجی نظیر حرارت، رطوبت و مواد شیمیایی مقاوم‌تر هستند. همچنین می‌تواند به بهبود کارایی و عمر مفید تجهیزات کمک کند. عایق‌های مختلفی همچون پشم شیشه، پشم سنگ و الاستومریک وجود دارد. اما انتخاب یک عایق مناسب بسیار چالش ‌برانگیز است. همانطور که اشاره کردیم، عایق‌های الاستومریک جایگزین عایق‌های قدیمی هستند. برای خرید عایق الاستومری باید به نکات زیر توجه کنید.

  • نوع عایق

نوع عایق الاستومریک را باید بر اساس کاربرد و محیط نصب انتخاب کنید. این محصولات برای عایق کاری لوله‌ها، مخازن، سیستم‌های تهویه، سقف‌ها و دیوارها به کار می‌روند. بر اساس نوع کاربرد و اهداف شما در دو نوع لوله‌ای و رولی تولید می‌شوند. هنگام انتخاب عایق لوله‌ای باید به فاکتورهایی همچون ضخامت و نوع متریال لوله توجه کنید. همچنین نوع روکش عایق مهم است.

خرید عایق الاستومری

  • ضخامت ورق

ضخامت عایق الاستومری نقش مهمی در مقاومت آن در برابر انتقال حرارت دارد. با افزایش ضخامت، احتمال انتقال حرارت از یک سطح به سطح دیگر کاهش می‌یابد.

  • ضریب انتقال حرارت

این ورق‌ها بر خلاف سایر عایق‌ها از ضریب انتقال حرارتی کمتری برخوردار هستند. این ویژگی منجر به افزایش بازدهی و کاهش انتقال حرارت از یک محیط به محیط دیگر می‌شود.

  • کیفیت عایق

این عایق‌ها نقش حیاتی در عملکرد و ماندگاری تجهیزات و سیستم‌های مختلف دارند. یک عایق با کیفیت پایین ممکن است نتواند عواملی همچون حرارت، رطوبت و ضربه را تحمل کند. در نتیجه با گذشت زمان دچار پوسیدگی و سایش می‌شود.

فاکتورهای مهم در تعیین قیمت عایق الاستومری

در تعیین قیمت عایق الاستومری، چندین فاکتور مهم وجود دارد. عواملی همچون نوع و کیفیت عایق بر روی قیمت آنها تاثیر گذار است. در تعیین قیمت نهایی این عایق‌ها، فاکتورهایی همچون ضخامت و میزان مقاومت نیز مهم است. میزان تخلخل و دانسیته عایق به عنوان دو عامل مهم در تعیین کیفیت و قیمت آن نقش بسیار مهمی دارند. سایر فاکتورها در تعیین قیمت ورق الاستومریک عبارت است از:

  • نوع چسب
  • روکش
  • ضریب انتقال حرارت
  • ابعاد و وزن
  • متریال
  • نوسانات بازار
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 9 میانگین: 4.9]